عزیزالله صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: سازمان بازرگانی استان مرکزی با همکاری مرکز ملی فرش ایران در راستای ارتقای رفاه فرش بافان با هدف افزایش تقاضای داخلی و خارجی فرش و افزایش سهم فرش دستباف ایران در بازارهای هدف، این کارگاه را برگزار میکند.
وی تصریح کرد: براساس برنامهریزیهای به عمل آمده در این کارگاه آموزشی، تجار، صادرکنندگان، طراحان و صادرکنندگان فرش با سلیقههای روز بازار کشورهای اروپایی، آمریکایی، بازار شرق آسیا، آمریکای لاتین و کشورهای ایتالیا، سوئیس، فنلاند، بلژیک، روسیه و اتریش آشنا میشوند.
معاون توسعه داخلی سازمان بازرگانی استان مرکزی با بیان اینکه نخستین دوره آموزش سلیقهیابی سال گذشته به صورت منطقهای و با حضور استانهای مرکزی، لرستان و قم در استان مرکزی برگزار شد، اضافه کرد: برگزاری این کارگاه آموزشی موجب رشد صادرات این میراث گرانبها خواهد شد.
صدیقی با اشاره به وجود 17 هزار بافنده در سطح استان مرکزی بیان داشت: تاکنون 12 هزار بافنده در سطح استان شناسایی شده است.
وی مهمترین فرشهای دستباف استان را مربوط به فرش ساروق، جیریا و لیلیان خمین دانست و ادامه داد: از آنجا که اتحادیه صادرکنندگان فرش سال گذشته در استان مرکزی راهاندازی شده میتوان آمار دقیقی از میزان صادرات فرش استان و تعداد فرشبافان به دست آورد.
معاون توسعه داخلی سازمان بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و فنی و اجرایی و با استفاده از فنآوریهای روز و کارآمد میتوان در زنجیره عرضه فرش بستری فراهم ساخت که فرش دستباف ایران در بازارهای هدف ارزشمندتر از سایر رقبا باشد.
نظر شما